862 RASTE TË REJA ME COVID’19

14 viktima dhe 862 raste të reja me Covid-19 janë shënuar gjatë 24 orëve të fundit. Gjithsej janë testuar 2699 persona. Viktimat janë të moshës nga 35 deri në 88 vjeçare. Sa iu përket rasteve të reja, shumica respektivisht 390 janë në Shkup, Prilep 55, Veles 53, Tetovë 48, Mansatir 31. Në 24 orët e fundit gjithashtu janë shëruar 223 pacientë. Numri i rasteve aktive në mbarë vendin ka mbërritur në 8587.

Read Previous

Vazhdon sot dialogu Kosovë-Serbi

Read Next

GJENDEN ESHTRAT E DY TË ZHDUKURVE GJATË KOHËS SË LUFTËS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: