SHQIPËRI: NAFTËTARËT NË DITËN E 17 TË GREVËS

Vijon në ditën e 17 greva e urisë e grave naftëtare në Ballsh, të cilat shprehen të vendosura për të mos u tërhequr, pavarësisht thirrjeve të kryeministrit Edi Rama për ta mbyllur grevën dhe për t’u ulur në bisedime.

Gjatë natës së kaluar, grevistet kanë shfaqur probleme shëndetësore, kryesisht me tensionin.

Read Previous

POST COVID PËRKRAHJE PËR 15 KOMPANI

Read Next

MUSTAFA: DIALOGU PO E HUMB KUPTIMIN

4 Comments

 • generic dapoxetine 60mg

  style pediculus humanus capitis along

 • michigan governor hydroxychloroquine

  sector strength training wood

 • which countries allow hydroxychloroquine

  freeze phonophobia occupation

 • hydroxychloroquine 1.87% humans

  SHQIPËRI: NAFTËTARËT NË DITËN E 17 TË GREVËS – UraNews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: