Marrëdhëniet mes Maqedonisë dhe Bullgarisë, Zaev do të bisedojë sot me Merkelin

Bisedimet janë pjesë e përpjekjeve diplomatike të Berlinit për të sjellë Shkupin dhe Sofjen më afër së bashku në mënyrë që të mbajnë seancën e parë ndërqeveritar me BE-në dhe fillimin zyrtar të negociatave në mes Maqedonisë së Veriut gjatë presidencës gjermane, pas njoftimeve për veto nga ana e Bullgarisë.

Read Previous

Maqedoni: Ushtria do ta ndihmojë MPB-në në sigurimin e spitaleve

Read Next

Nevada ndërpret numërimin e votave deri më 5 nëntor

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: