Maqedonia Veriore dhe SHBA nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi për sigurinë e teknologjive 5G

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, ka publikuar arritjen e memorandumit për mirëkuptim për sigurinë e teknologjive 5G, midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Sot u nënshkrua memorandum mirëkuptimi për sigurinë e teknologjive 5G, midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili edhe një herë konfirmoi bashkëpunimin midis dy vendeve.
Nënshkrimi i këtij memorandumi është jetik për prosperitetin e ardhshëm të Republikës së Maqedonisë së Veriut si pjesë e Aleancës së NATO-s dhe si një vend kandidat për anëtarësim në BE, si në aspektin ekonomik ashtu edhe për sigurinë kombëtare.
-“Ky memorandum ka të bëjë kryesisht me besimin, dhe jo vetëm si një simbol i besimit të fortë midis dy vendeve, por edhe me të gjitha vendet e tjera që me ndihmën e rrjeteve të sigurta janë të përkushtuar në luftën midis lirisë dhe autoritarizmit”, theksoi nënsekretari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës të angazhuar për rritjen ekonomike, energjinë dhe mjedisin, z.Keit Kraç.

Read Previous

iPhone 12 Pro – avantazhet

Read Next

Maqedoni, për leje vozitje rrallë herë kalon me të parën

6 Comments

Comments are closed.

%d bloggers like this: