1. Home
  2. Ballina

Category: Ballina

Angelov: Bullgaria nuk mund ti ndryshoj pozicionet e saja

Angelov: Bullgaria nuk mund ti ndryshoj pozicionet e saja

Bullgaria nuk mund ti ndryshoj pozicionet e saja sepse ka Deklaratë të Kuvendit dhe vendim të Qeverisë. Ajo që bisedohet brenda BE-së është problem i Unionit dhe problem i Brukselit, dhe jo problem i jonë…

Read More
Jakimovski shpallet fajtor, dënohet me 6 vjet burg

Jakimovski shpallet fajtor, dënohet me 6 vjet burg

Ish shef i kabinetit të Sasho MIjallkovit, Toni Jakimovski dënohet me 6 vjet burg për keqpërdorim të detyrës zyrtare. I akuzuari i dytë i punësuar në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim, Stevo Maxhoski dënohet me…

Read More
Qeveria do të vendos për blerjen e barit kundër Covid 19 Remdesivir

Qeveria do të vendos për blerjen e barit kundër Covid 19 Remdesivir

Ministri i shëndetësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Venko Filpçe ka bërë të ditur se Qeveria do të vendos për sigurimin e barit më funksional për pacientët e infektuar me Covid 19. Sipas tij,…

Read More
The Financial Times: Vaksina e Oxford-it shumë efikase

The Financial Times: Vaksina e Oxford-it shumë efikase

Lajme të mira vijnë nga Universiteti i Oxford-it dhe kompania Astra Zeneka për sa i përket hulumtimit për vakcinën kundër virusit Covid 19. Rezultatet e para të testimit të vaksinës kundër koronavirusit, në zhvillimin e …

Read More
Zaev, Hoxha, Nuredini dhe Spasovski mbjellin fidane

Zaev, Hoxha, Nuredini dhe Spasovski mbjellin fidane

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut bashkë me ministrat Hoxha, Nuredini dhe Spasovski, të shoqëruar nga shefja e Zyrës së Kombeve të Bashkuara në Shkup,  kanë mbjellur fidane të reja në bregun e Liqenit…

Read More
Alsat-M – Parlamenti ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit

Alsat-M – Parlamenti ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit

Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit, transmeton Alsat-M. Edhe në takimin e sotëm koordinues mes krye parlamentarit Talat Xhaferi dhe…

Read More
Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë ka nxjerrë nga arkiva 800 vepra të rralla

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë ka nxjerrë nga arkiva 800 vepra të rralla

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë ka nxjerrë nga arkiva 800 vepra të rralla dhe origjinale që ruhen prej një shekulli në institucionin e kujtesës, ku shumë prej tyre prezantohen për herë të parë për publikun, transmeton…

Read More