1. Home
  2. Ballina

Category: Opinion

ÇLIRIMTARË: HASHIM, KADRI, JAKUP, REXHEP, PO SHKONI SI FLORI E DO KETHEHENI SI DIAMANT

ÇLIRIMTARË: HASHIM, KADRI, JAKUP, REXHEP, PO SHKONI SI FLORI E DO KETHEHENI SI DIAMANT

Shkruan: HALIT NAXHAKU, OHËR/WALENSTADT Autori është ish i burgosur politik, veprimtar i çështjes kombëtare. KOMANDANTE SHKONI KRENARE E BALLËLARTË SI YJE TË SHËNDRITSHME, SI FLORIRI 24 KARAT, DHE DO TE KTHEHENI NJË DITË E DO…

Read More
MUHAMEDI: MINI SHENGENI ËSHTË TALLJE PËR SHQIPTARËT

MUHAMEDI: MINI SHENGENI ËSHTË TALLJE PËR SHQIPTARËT

Publicisti i njohur Nijazi Muhamedi ka reaguar me anë të një postimi në faveook, pas mbajtjes se Mini-Shengenit Online. Sipas Muhamedit, Minishengeni Ballkanik është tallje për shqiptarët. Ja edhe statusi i tij ne facebook/

Read More
Është e tmerrshme sesa politike është aktakuza e ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar

Është e tmerrshme sesa politike është aktakuza e ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar

Shkruan Hajzer Saliu – ekspert i çështjeve juridike Është vertetë e tmerrshme se sa shumë politike është aktakuza e ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar. Nga 10 pikat e saj, e kupton lehtësisht se…

Read More
Mikrobiologu Panovski kërkon të vendoset orë policore

Mikrobiologu Panovski kërkon të vendoset orë policore

Mikrobiologu Nikolla Panovski, thotë se shpërndarja e virusit është shumë e lartë në nivel botëror dhe propozon që të vendoset orë policore në Maqedoninë e Veriut. Sipas tij, numri i djeshëm rekord me raste të…

Read More