Watch Now

Hot Topics

Follow Us

Post Slider

Ballina

Gjykata ka anuluar shkuarjen e Boban Iliçit në burg, por jo edhe të familjarëve të Almirit

Avokati i familjes së Almir Aliut, Asmir Alispahiq në rrjetin social fejsbuk ka njoftuar se është refuzuar kërkesa e Sedat Aliut, Abdulla Saliut dhe Sami Demirit dhe të njëjtit duhet të paraqiten në burg, ndërsa njëkohësisht gjykata e Kumanovës ka anuluar shkuarjen në bu rg të Boban Iliçit.Kujtojmë se Sedat Aliu duhet të paraqitet për...

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: